Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. Overweegt u om elektrische vloerverwarming te laten plaatsen? Van der Werff is u graag van dienst!

Wat is elektrische vloerverwarming?

In tegenstelling tot vloerverwarming die als hoofdverwarming wordt gebruikt, hoeft er bij elektrische vloerverwarming geen compleet netwerk van leidingen voor water onder de vloer te worden aangelegd; het is een snelle, gemakkelijke en laagdrempelige oplossing waar u heeft geen onderhoud aan heeft. Met elektrische vloerverwarming zal de temperatuur in de ruimte snel een aangename waarde bereiken.

Waar kan elektrische vloerverwarming worden toegepast?

Elektrische vloerverwarming is bij uitstek geschikt als bijverwarming, oftewel als aanvulling op uw hoofdverwarming. Zo is het ideaal voor de badkamer, waar men vaak last heeft van een koude vloer. Maar het kan ook prima worden toegepast in andere ruimtes waar het wat kouder is dan in de rest van het huis, bijvoorbeeld omdat er geen radiator aanwezig is of omdat de ruimte grenst aan een buitenmuur. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, de studeerkamer of de serre.

Welke verwarmingssystemen leveren jullie?

Voor elektrische vloerverwarming werkt Van der Werff samen met MAGNUM Heating. De innovatieve vloerverwarmingssystemen van deze Nederlandse fabrikant kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer is dit geen probleem. In bepaalde gevallen kan MAGNUM vloerverwarming zelfs als hoofdverwarming worden geïnstalleerd.

We onderscheiden drie types MAGNUM vloerverwarmingssystemen:

MAGNUM Mat
De MAGNUM Mat is ideaal om altijd verzekerd te zijn van een warme badkamervloer en bovendien een prima oplossing voor wie eigenlijk geen complete badkamerrenovatie wil. Dit product is namelijk speciaal ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat kan direct in een lijmlaag meegenomen worden. Doordat de mat direct onder de oppervlakte ligt, profiteert u van een bijzonder hoge opwarmsnelheid.

MAGNUM Cable
De MAGNUM Cable is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in cementdekvloeren. Het vermogen per m2 wordt bepaald door de onderlinge kabelafstand. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om te kiezen voor meer vermogen (snellere reactie, hogere temperaturen) of juist minder vermogen (voor constante of lage temperaturen).

MAGNUM Foil
MAGNUM Foil is een unieke verwarmingsfolie, welke direct toepasbaar is onder hout, parket of laminaat. Dit flinterdunne vloerverwarmingssysteem (met een dikte van slechts 0,3 millimeter!) wordt aangestuurd door een digitale klokthermostaat met vloersensor. Deze zorgt voor een zeer gelijkmatige opwarming. Dankzij de maximale temperatuurbegrenzing hoeft u bovendien niet bang te zijn dat uw mooie houten vloer beschadigt of kan gaan werken.

Ja, ik wil meer weten over elektrische vloerverwarming!

Heeft u interesse in elektrische vloerverwarming en bent u benieuwd welke van onze MAGNUM producten het best geschikt is voor uw situatie? Neemt u dan contact op met Van der Werff in Tuitjenhorn (Noord-Holland) voor een persoonlijk advies. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Alle vloerverwarmingssystemen worden geleverd met de geavanceerde digitale MAGNUM X-treme Control klokthermostaat.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl