Dak- en Zinkwerk

Dak- en Zinkwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor dak- en zinkwerkzaamheden? Zoek dan niet verder; bij Van der Werff in Tuitjenhorn bent u aan het juiste adres. Op deze pagina lichten we kort toe voor welke zaken u ons kunt inschakelen.

Zinken dakgoten

Bent u van plan om uw zinken dakgoten te gaan vernieuwen? Van der Werff Tuitjenhorn is gespecialiseerd in zinken goten en kan u daarom een zeer scherpe offerte aanbieden. Wij komen gratis bij u langs om de bestaande goot te beoordelen en geven u daarna geheel vrijblijvend een offerte. Wij werken alleen met vakmensen en A-kwaliteit zink dat van alle keurmerken voorzien is. Wij beschikken over een eigen zinkzetmachine, waardoor wij alle zinken goten in elke gewenste maat kunnen leveren. Door onze werkwijze kunnen wij u 10-jaar garantie geven op lekkage op uw nieuwe zinken dakgoten.

Recentelijk hebben wij nog een project van 30 woonhuizen zinken goten vervangen in Alkmaar, een project van 4 buren die samen tegelijk met het hele blok de dakgoten hebben laten vervangen in Schagen en een mooie vrijstaande bungalow in Dirkshorn. Wij zijn werkzaam in de hele regio Noord-Holland en komen ook graag bij u langs! 

Onze werkwijze

Wanneer u ons inschakelt om uw dakgoten te vervangen dan komen wij eerst bij u langs om de staat van uw huidige goten te beoordelen en alles met u door te spreken. Daarna ontvangt u binnen één week een duidelijke offerte met een scherpe prijs voor het vervangen van de goten. Gaat u akkoord met de offerte, dan spreken wij met u een startdatum af en ontvangt u van ons een duidelijke planning hoe lang en wanneer onze monteurs bezig zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Overige dak- en zinkwerkzaamheden

Naast het vervaardigen en vervangen van zinken dakgoten maken wij ook koperen dakgoten in elke gewenste maat. Daarnaast produceren wij zinken en koperen onderdelen ten behoeve van onder andere roevendaken, felsdaken en platte daken op dakkapellen. Heeft u een specialistische klus? Dan bent u bij Van der Werff Installatie aan het juiste adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer weten over dak- en zinkwerk!

Wilt u uw zinken dakgoot vervangen of uw huidige goot door ons laten beoordelen? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Bel ons op telefoonnummer 0226-395878 of stuur een mailtje info@vdwerff.com.

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl