Dak- en Zinkwerk

Dak- en Zinkwerk

Zinken dakgoot vervangen? Vraag nu een gratis offerte aan.

Bent u van plan om uw zinken dakgoten te gaan vernieuwen? Als specialist in gootwerk kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij komen gratis bij u langs om de bestaande goot te beoordelen en geven u daarna geheel vrijblijvend een offerte. 

10-jaar garantie op uw nieuwe zinken goot

Van der Werff Tuitjenhorn is expert in zinken goten. Wij werken alleen met vakmensen en A-kwaliteit zink dat alle keurmerken heeft. Door onze werkwijze kunnen wij u 10-jaar garantie geven op lekkage op uw nieuwe dakgoten.

Recentelijk hebben wij nog een project van 30 woonhuizen zinken goten vervangen in Alkmaar, een project van 4 buren die samen tegelijk met het hele blok de dakgoten hebben laten vervangen in Schagen en een mooie vrijstaande bungalow in Dirkshorn. Uiteraard werken wij in de hele noordkop, dus ook bij u thuis!

De goot laten vervangen, hoe gaat het in z'n werk?

Wij komen de zinken dakgoten bij u thuis beoordelen en bespreken samen met u de staat van de goot. Daarna ontvangt u binnen 1 week een duidelijke offerte met een scherpe prijs voor het vervangen van de goten.

Bij een accoord spreken wij met u een startdatum af en ontvangt u van ons een duidelijke planning hoe lang en wanneer onze monteurs bezig zijn. 

Wij maken ook lood en koper in allerlei vormen zoals roevendaken, felsdaken en platte daken op dakkapellen.

Heeft u een specialistische klus? Dan bent u bij Van der Werff Installatie aan het juiste adres. Want uiteraard maken wij ook koperen en zinken goten in iedere gewenste maat. Wij beschikken over een eigen zinkzetmachine. Op deze manier kunnen wij alle koper en zinken goten in iedere gewenste maat leveren en voor ieder project.

Afspraak maken?

Wilt u uw goot door ons laten beoordelen of wilt u een gratis offerte? Neem dan contact met ons op telefonisch 0226-395878 of via info@vdwerff.com 

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl