Duurzaamheid

Duurzaamheid

De energieprijzen blijven stijgen, dat is één ding dat zeker is. Daarnaast zijn traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk. Willen we blijven genieten van warmte en comfort in onze woningen en bedrijfspanden, dan is het belangrijk om te kijken wat we kunnen doen om alternatieve energiebronnen aan te wenden. Van der Werff vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van duurzame oplossingen.

Duurzame oplossingen

Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat groene energie duurder is. Tegenwoordig kunt u met duurzame oplossingen juist besparen op uw maandelijkse energiekosten! Denk bijvoorbeeld eens aan het installeren van zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp. Er is veel mogelijk en bovendien leidt het combineren van verschillende duurzame oplossingen automatisch tot betere resultaten. Indien dergelijke investeringen momenteel voor u niet tot de mogelijkheden behoren, kunt u ook een meer laagdrempelige oplossing overwegen, zoals het optimaliseren van uw huidige CV-installatie door middel van waterzijdig inregelen. Dit vergt slechts een minimale investering en kan al aanzienlijk kan schelen op het maandelijks verbruik. 

Subsidie mogelijkheden

Wanneer u besluit te investeren in een duurzame oplossing, dan is de kans groot dat u hier subsidie voor kunt krijgen. Zowel de overheid als de individuele gemeentes hebben diverse subsidieregelingen voor particulieren en bedrijven in het leven geroepen, om investeren in duurzame oplossingen aantrekkelijker te maken. Het is zeker de moeite waard om te bekijken waar u aanspraak op kunt maken. 

Lees hier meer over de ISDE subsidie mogelijkheden voor particulieren
Lees hier meer over de ISDE subsidie mogelijkheden voor zakelijke gebruikers

Ja, ik wil meer weten over duurzaamheid!

De terugverdientijd op de investering van een duurzame oplossing is afhankelijk van uw specifieke situatie en het huidige verbruik. Van der Werff laat u graag in een persoonlijk gesprek zien met welke duurzame oplossingen u van het hoogste rendement kunt profiteren. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de investering, terugverdientijd en besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken. Wij doen niet alleen duurzaamheids werkzaamheden in Tuitjenhorn, maar ook in omliggende plaatsen zoals Schagen en Warmenhuizen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl