Zonneboiler

Zonneboiler

De energieprijzen blijven onverminderd stijgen. Maar waarom zou u zich nog blauw betalen aan energiekosten wanneer u ook gebruik kunnen maken van de gratis energie van de zon? Dit kan met zonnepanelen, maar ook met een zonneboiler. Van der Werff vertelt u graag meer over deze duurzame oplossing.

Werking zonneboiler

De belangrijkste onderdelen van een zonneboiler zijn de zonnecollector en het voorraadvat. De zonnecollector wordt op het dak geïnstalleerd en bevat een speciale vloeistof die opwarmt door daglicht. De verwarmde vloeistof wordt in een gesloten systeem naar het voorraadvat gepompt, zodat het water kan worden opgewarmd. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, werkt een zonneboiler ook als het bewolkt is. Het is dus niet zo dat u geen warm water heeft als de zon een paar dagen niet schijnt! Bovendien kan een zonneboiler gewoon op uw CV-ketel worden aangesloten, zodat deze het water kan naverwarmen als de temperatuur toch niet toereikend is. Zo bent u altijd verzekerd van warm water.

Rendement zonneboiler

De aanschaf en installatie van een zonneboiler vereisen vanzelfsprekend een investering. Maar doordat u aanzienlijk gaat besparen op uw energieverbruik, kunt u deze investering ook vrij snel weer terugverdiend hebben. Met oog op het feit dat de energieprijzen de komende jaren alleen maar verder zullen stijgen, kunt u ervanuit gaan dan een zonneboiler een bijzonder slimme investering is.

Daar komt bij dat u voor de plaatsing van een zonneboiler, net als voor veel andere duurzame investeringen, subsidie kunt aanvragen.

Bekijk de ISDE subsidie mogelijkheden voor particulieren
Bekijk de ISDE subsidie mogelijkheden voor zakelijke gebruikers

Ja, ik wil meer weten over zonneboilers!

Heeft u interesse in de aanschaf van een zonneboiler en wilt u graag meer weten over de investering, terugverdientijd en maandelijkse besparing? Neem dan contact op met Van der Werff en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl