Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Is uw toilet aan vervanging toe? Of is de stijl van uw toiletruimte niet (meer) naar wens? Van der Werff kan zowel een gedeeltelijke als een volledige toiletrenovatie voor u verzorgen.

De mogelijkheden van een toiletrenovatie

Nieuwe wand- en vloertegels, een nieuw wandcloset met toiletzitting en een fontein met kraan, eventueel aangevuld met een nieuw plafond, en uw toilet kan er weer jaren tegenaan. Is uw toilet technisch gezien nog in prima staat, maar bent u niet tevreden met de huidige stijl? Het is tegenwoordig heel goed mogelijk om uw toilet met een paar simpele aanpassingen een compleet nieuwe uitstraling te geven. Kom gerust eens bij ons langs – onze sanitair specialisten helpen u graag met een persoonlijk advies.

Laten doen of samen doen

U kunt ervoor kiezen om de toiletrenovatie geheel door de vakmensen van Van der Werff te laten uitvoeren. Maar u kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijk zelf werkzaamheden uit te voeren, bijvoorbeeld omdat u het leuk vindt om de klussen of graag wat geld wilt besparen. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft. Wilt u een deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren, dan kunnen wij u helpen onder andere het maken van een planning en de levering van uw nieuwe sanitair. 

Ja, ik wil meer weten over toiletrenovaties!

Wij hebben al vele mooie toiletten gerealiseerd in Tuitjenhorn en omstreken! Kom gerust eens bij ons langs en laat u inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag bij het kiezen van een toilet waar u weer mee voor de dag kunt komen. Voor een snel antwoord op uw vragen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen; we staan u graag te woord!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl