Badkamer & Toilet

Badkamer & Toilet

Wilt u uw badkamer en/of toilet compleet of gedeeltelijk renoveren? Dan bent u bij Van der Werff te Tuitjenhorn aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij het realiseren van de badkamer van uw dromen!

Badkamers en sanitair

Wilt u een compleet nieuwe badkamer? Of heeft u net een huis gekocht waarbij u zelf de indeling en stijl van uw badkamer kunt bepalen? In onze showroom hebben wij een 3-tal basisbadkamers staan die als uitgangspunt kunnen dienen voor uw nieuwe droombadkamer. Zie hiervoor ook onze badkamerwijzer. Wij bieden ook een ruim assortiment wand- en vloertegels. Verder kunt u bij ons terecht voor complete of gedeeltelijke badkamerrenovaties. In onze showroom kunt u samen met onze badkamer specialist uitzoeken welk sanitair het beste bij u past. Of het nu gaat om een nieuw wandcloset, een nieuwe douchecabine of een inloopdouche, een badmeubel of gewoon een nieuwe kraan: Van der Werff uit Tuitjenhorn is uw specialist!

Afspraak maken voor onze showroom?

Maak een afspraak!

Sanitair reparaties

Wanneer er iets kapot gaat in uw badkamer, dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. U kunt voor al uw sanitair reparaties direct contact met ons opnemen. Het maakt niet uit of het nu gaat om het vervangen van de kraan of de montage van een nieuwe douchecabine inclusief leidingwerk; voor grote en kleine reparaties of ingrepen zijn wij de specialist die u zoekt.

Ja, ik wil meer weten over sanitair!

Wilt u meer weten met betrekking tot onze diensten of producten op het gebied van sanitair? Of ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij doen niet alleen sanitaire werkzaamheden in Tuitjenhorn, maar ook in omliggende plaatsen zoals Schagen en Warmenhuizen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl