Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Dan bent u bij Van der Werff in Tuitjenhorn aan het goede adres. Van het slopen van uw oude badkamer tot aan de afmontage van uw nieuwe badkamer, wij regelen alles voor u! Wij doen niet alleen badkamerrenovaties in Tuitjenhorn, maar ook in omliggende plaatsen in Noord-Holland zoals Schagen.‚Äč

Onze werkwijze

Bent u van plan om uw badkamer compleet te renoveren? Van der Werff kan binnen slechts twee weken uw droombadkamer realiseren!

Onze ervaren vakmensen doen alles: het slopen van de oude badkamer, het aanleggen of aanpassen van het leidingwerk en elektra, het uitvoeren van timmerwerkzaamheden, het stuken van de wanden, het zetten van de wand- en vloertegels en het plaatsen van het sanitair. Wij hebben een eigen montageteam en werken uitsluitend samen met professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied.

De voordelen van een badkamerrenovatie door Van der Werff:

  • Werkt alleen met ervaren vakmensen
  • Heeft alles in eigen beheer
  • Zorgt dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft
  • Maakt een strakke planning mogelijk
  • Biedt u de beste service die u zich kunt wensen

Wilt u liever zelf uw badkamer slopen of iets installeren, maar kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Ook dit is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken - alles is mogelijk.

Ja, ik wil meer weten over badkamerrenovaties!

Zelf doen, laten doen of samen doen – ongeacht hoe u uw badkamer wilt renoveren, Van der Werff houdt de coördinatie en verzorgt de planning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een compleet nieuwe badkamer of het gedeeltelijk renoveren van uw sanitaire ruimte? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Tuitjenhorn. Van der Werff is u graag van dienst!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl