Badmeubelen

Van der Werff te Tuitjenhorn is dé badmeubel specialist van Noord-Holland. Wij laten u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment badmeubelen van de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux. 

Primabad

In de badkamer is een passend badmeubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, kwaliteit uitstralen en natuurlijk passen bij de stijl van uw badkamer. Bij Primabad vindt u ongetwijfeld uw ideale badmeubel! Deze Nederlandse fabrikant van badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment is gevestigd in het Brabantse Veghel en biedt een ruim assortiment badmeubelen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers. Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn stuk voor stuk voorzien van een onberispelijke afwerking. Primabad stelt hoge eisen aan hun badkamermeubelen, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs.

Vraag Van der Werff naar de mogelijkheden van Primabad badmeubelen.

 

Thebalux 

Uw badkamer is pas écht af met Thebalux. Dit merk biedt u fraaie en praktische badkamermeubelen waar u jaren van kunt genieten. U heeft keuze uit een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd, zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag. De vele mogelijkheden binnen het uitgebreide programma zorgen ervoor dat u bij Thebalux altijd kunt slagen.

Informeer bij Van der Werff naar alle mogelijkheden van Thebalux.

Ja, ik wil meer weten over badmeubelen!

Als dé sanitair specialist van Noord-Holland vertelt Van der Werff u graag meer over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van nieuwe badmeubelen. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Tuitjenhorn om inspiratie op te doen of laat u door onze specialisten van een deskundig advies voorzien.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl