Wand- en Vloertegels

Wand- en Vloertegels

Uw wand- en vloertegels zijn zeer bepalend voor de algehele uitstraling van uw sanitaire ruimtes. Een badkamerrenovatie is de ideale gelegenheid om de ruimte meteen opnieuw te betegelen. Met Van der Werff kunt u altijd slagen - niet alleen voor uw sanitair, maar ook voor uw tegels!

Ons assortiment wand- en vloertegels

Van der Werff levert u een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels. Niet alleen voor de badkamer of voor het toilet, maar ook voor uw woonkamer of de hal. Uiteraard kan onze tegelzetter de tegels vakkundig voor u monteren. Wij nodigen u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Tuitjenhorn, waar u onze wand- en vloertegels op uw gemak van dichtbij kunt bekijken. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan snel een kijkje in onze badkamerwijzer.

Onze tegel partners

Als sanitair specialist van Noord-Holland begrijpen wij dat u zich eerst goed wilt oriënteren alvorens u een keuze maakt voor nieuwe wand- en/of vloertegels. De kans is groot dat u eerst meer mogelijkheden wilt zien dan de tegels die in onze showroom te vinden zijn. Daarom werken wij samen met een tweetal gerenommeerde partners die zich volledig toeleggen op tegels. U kunt de showroom van Julius van der Werf in Sneek bezoeken of de showroom van BMN Bouwmaterialen in Alkmaar.

Ja, ik wil meer weten over wand- en vloertegels!

Heeft u in onze showroom een mooie tegel gevonden voor uw badkamer of toilet? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Als u de showroom van een van onze partners heeft bezocht dan ontvangen wij een bezoekersrapport waarmee wij een prijsopgave voor u kunnen maken. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan worden de tegels via Van der Werff in Tuitjenhorn geleverd.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl