Comfort Sanitair

Comfort Sanitair

Langer thuis blijven wonen?

Van der Werff is gespecialiseerd in allerlei toepassingen in uw woning die het wooncomfort aanzienlijk verhogen. Zo kunnen we het langer thuis blijven wonen vorm geven. Samen met u maar vooral voor u!

Bad & Douche in 1 dag?

Dus wilt u uw bad vervangen door een douche in 1 dag? Dat kan!

Er kunnen veel redenen zijn om uw bad te vervangen door een douche. Maar wat u betreft hoeft niet de hele badkamer aangepakt te worden.

Dan kan Van der Werff zorgen voor een snelle verbouwing zonder al te veel hak en breekwerk. En als het meezit zelfs in 1 dag. Uiteraard is dit afhankelijk in hoeverre er gesloopt moet worden of in hoeverre er leidingen verlegd moeten worden.

Kinemagic

Douchefabrikant Kinedo specialiseert zich al meer dan veertig jaar in het ontwerpen en produceren van badkamers, doucheruimtes en andere sanitaire voorzieningen waarbij comfort en veiligheid samensmelten met de meest stijlvolle designs. Van der Werff laat u graag kennismaken met Kinedo’s Kinemagic, een unieke collectie van ruime, comfortabele en veilige doucheruimtes.

Binnen 1 dag klaar voor gebruik
Het mooiste van de Kinemagic doucheruimtes is dat ze binnen één dag volledig geïnstalleerd kunnen worden. Uw bestaande inrichting en tegelwerk hoeft niet gesloopt of aangepast te worden; uw nieuwe Kinemagic douchecabine neemt de plaats in van uw oude bad. Dankzij de eigen productie én installatie heeft u met Kinemagic de beste all-in prijs!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Kinemagic doucheruimtes, neemt u dan gerust contact op. 

Wand en toiletbeugels nodig?

Van der Werff te Tuitjenhorn is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet. Zo kunt u bij ons terecht voor advies en installatie van bv wandbeugels en toiletbeugels

Douchezitting nodig?

Van der Werff is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet.

Een douchezitting voor veilig zittend douchen
Een douchezitting wordt vast aan de muur gemonteerd en kan na gebruik worden opgeklapt. De ronde voorzijde van de zitting voorkomt het afknellen van de onderbenen in de knieholtes. De maatvoering is zodanig dat het mogelijk is om op één bil te zitten om intieme delen te kunnen wassen. Het oppervlak is stroef en voorkomt daarmee onderuitglijden. Als de zitting niet wordt gebruikt loopt het water er automatisch af. De rugleuning biedt steun aan uw rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding. Bovendien zit het comfortabel, doordat huidcontact met een koude en natte tegelmuur wordt voorkomen.  

Laat de douchezitting plaatsen aan de muur die haaks staat de muur waaraan de douchekraan is bevestigd, zodat u de kraan gemakkelijk kunt bedienen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl