Bad-douche in 1 dag

Bad-douche in 1 dag

Waarom uw bad vervangen door een douche?

Dit kan verschillende redenen hebben zoals:

Behoefte aan een grotere douche met bv. een opklapbaar zitje

  • gewoon meer ruimte,
  • nieuwe uitstraling of
  • het  in- en uitstappen in bad wordt lastiger nu u wat ouder wordt

Dus wilt u uw bad vervangen door een douche in 1 dag? Dat kan!

Er kunnen veel redenen zijn om uw bad te vervangen door een douche. Maar wat u betreft hoeft niet de hele badkamer aangepakt te worden.

Dan kan Van der Werff zorgen voor een snelle verbouwing zonder al te veel hak en breekwerk. En als het meezit zelfs in 1 dag. Uiteraard is dit afhankelijk in hoeverre er gesloopt moet worden of in hoeverre er leidingen verlegd moeten worden.

Maar het kan door bv gebruik te maken van HSK RenoDeco panelen.

Met HSK RenoDeco wandbekleding krijgt een badkamer of douche snel en eenvoudig een facelift. Speciaal voor bekleding van oude, beschadigde of ontbrekende betegeling in de badkamer of douche ontwikkelde HSK RenoDeco. Hèt ideale alternatief voor een complete of gedeeltelijke renovatie wanneer bijvoorbeeld het bad vervangen wordt voor een douche met comfortabele, drempelloze instap. RenoDeco wandpanelen zijn gemaakt van krasvast aluminium en worden voegvrij verwerkt. De panelen zijn waterafstotend en onderhoudsvriendelijk en dus ideaal voor natte ruimten. De neutrale kleuren, zoals beige en antraciet, en opvallendere natuursteen of houtlook decors passen perfect bij bestaande betegeling. Onopvallend of juist als accent voor een geheel nieuwe sfeer. De trend “bad eruit, douche erin” is met RenoDeco snel, zonder veel hak- en breekwerk en met een mooi eindresultaat te realiseren.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl