Kraan en douche

Kraan en douche

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe kraan of douche? Ook daarvoor bent u bij Van der Werff aan het juiste adres. Hieronder belichten we kort het type kranen en douches waarvoor u bij ons terecht kunt.

Keukenkranen

De keukenkraan is het meest gebruikte onderdeel van uw keuken. Laat u daarom goed voorlichten door Van der Werff indien u een keukenkraan wilt aanschaffen. Keukenkranen zijn bij ons verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en prijsklassen, dus er is voor elke keuken een passend exemplaar te vinden.

Inbouwkranen

Inbouwkranen zijn kranen die verwerkt kunnen worden in de muur. Deze kranen worden voornamelijk in douches gebruikt, in combinatie met een regendouche set. Het is ook mogelijk om deze kranen boven de wastafel of in de keuken te gebruiken. Voor inbouwkranen werkt Van der Werff uitsluitend met de merken Hotbath, Grohe en Hansgrohe.

Fonteinkranen

Wanneer we spreken over fonteinkranen, dan hebben we het over de koudwaterkranen die over het algemeen worden gebruikt voor het fontein(tje) in het toilet. Deze zijn bij ons verkrijgbaar met een vaste uitloop maar ook met een hoge draaibare uitloop. Met keuze uit diverse uitvoeringen, modellen en prijsklassen is er ook voor uw toilet een mooi exemplaar te vinden. Wij werken uitsluitend met de merken Grohe en Hotbath.

Wastafelkranen

Wastafelkranen zijn er in allerlei uitvoeringen, hoogtes en prijsklassen. Als u een nieuwe wastafelkraan nodig heeft, meet dan in elk geval de diameter van de wasbak of waskom op. De uitloop vanaf de kraan moet ongeveer 1 centimeter van de afvoer zijn verwijderd. Bij een waskom moet de stroom bij voorkeur recht naar beneden stromen. Op die manier voorkomt u dat het water te veel spettert. 

Thermostaatkranen

Een thermostaatkraan zorgt dat het water precies op de door u ingestelde temperatuur blijft, zelfs als iemand anders in het huis warm water gebruikt. Een thermostaatkraan is dan ook een onmisbaar onderdeel van de moderne badkamer. Veilig, betrouwbaar en waterbesparend. Een thermostaat zorgt voor optimaal doucheplezier en beschermt u en uw gezin of huisgenoten tegen verbranding.

Douchesets

Voor douchesets en douchesystemen werken we bij Van der Werff met Grohe als hoofdleverancier. GROHE douchesystemen maken het mogelijk om uw huidige douche te vervangen voor een nieuwe, zonder dat er een complete badkamer renovatie nodig is. Dit bespaart geld en overlast.

Ja, ik wil meer weten over kranen en douches!

Wilt u graag meer weten over onze kranen en douches? Kom dan langs bij de showroom van Van der Werff! We bekijken graag samen met u welke modellen het beste passen bij de stijl van uw badkamer, toilet of keuken. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl