Minder valide badkamer

Minder valide badkamer

Van der Werff is gespecialiseerd in allerlei toepassingen in uw woning die het wooncomfort aanzienlijk verhogen. Wij helpen u graag om uw sanitaire ruimtes aan te passen, zodat u langer thuis kunt blijven wonen. Samen met u maar vooral voor u!

Van bad naar douche in één dag

Er kunnen veel redenen zijn om uw bad te vervangen door een douche. Maar als wat u betreft niet de hele badkamer aangepakt hoeft te worden, dan is een complete badkamer renovatie natuurlijk niet nodig. Gelukkig kunt u ook dan bij Van der Werff terecht. Wij kunnen namelijk, zonder al te veel hak- en breekwerk, uw bad vervangen door een douche. Afhankelijk van in hoeverre er gesloopt moet worden of in hoeverre er leidingen verlegd moeten worden, kan dat mogelijk zelfs in één dag.

Kinemagic

Kinedo specialiseert zich al meer dan veertig jaar in het ontwerpen en produceren van sanitaire voorzieningen, waarbij de meest stijlvolle designs worden gecombineerd met comfort en veiligheid. Van der Werff laat u graag kennismaken met Kinedo’s Kinemagic, een unieke collectie van ruime, comfortabele en veilige doucheruimtes.

Het mooiste van de Kinemagic doucheruimtes? Ze kunnen binnen één dag volledig geïnstalleerd kunnen worden. Uw bestaande inrichting en tegelwerk hoeft niet gesloopt of aangepast te worden; uw nieuwe Kinemagic douchecabine neemt simpelweg de plaats in van uw huidige bad. Bovendien profiteert u met Kinemagic van een aantrekkelijke all-in prijs voor zowel de levering als de installatie van uw nieuwe doucheruimte.

Douchezittingen

Wilt u veilig zittend douchen? Dan biedt een douchezitting uitkomst. Deze wordt vast aan de muur gemonteerd en kan na gebruik worden opgeklapt. De ronde voorzijde van de zitting voorkomt het afknellen van de bloedsomloop in de knieholtes. De maatvoering is zodanig dat het mogelijk is om op één bil te zitten om intieme delen te kunnen wassen. Het stroeve oppervlak voorkomt bovendien dat u kunt wegglijden. Op de momenten dat de douche aanstaat maar de zitting niet wordt gebruikt, loopt het water er automatisch af. De rugleuning biedt steun aan uw rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding. Bovendien geniet u van optimaal zitcomfort, mede doordat huidcontact met een koude en natte tegelmuur wordt voorkomen. Wij adviseren om de douchezitting te plaatsen aan de muur die haaks staat op de muur waaraan de douchekraan is bevestigd, zodat u de kraan gemakkelijk kunt bedienen.

Wand- en toiletbeugels 

Van der Werff te Tuitjenhorn is specialist als het gaat om aanpassingen in uw badkamer en/of toilet. Zo kunt u bij ook ons terecht voor wandbeugels en toiletbeugels. Voor de levering en installatie, maar ook voor een deskundig advies op maat! 

Ja, ik wil meer weten over comfort sanitair!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze bad-naar-douche diensten, Kinemagic doucheruimtes, wand- en toiletbeugels of douchezittingen? Neemt u dan contact op met Van der Werff. Als specialist op het gebied van comfort sanitair denken we graag met u mee om de veiligheid en het comfort in uw sanitaire ruimtes te verbeteren.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl