Douche WC

Van der Werff is dé sanitair specialist van Tuitjenhorn en omstreken. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC waarmee u op een aangename manier met water wordt gereinigd. Voor een optimaal comfort en nog meer hygiëne!

Over Geberit AquaClean

Geberit AquaClean biedt u een serie met douche WC’s die uw onderlichaam met een aangename, warme douchestraal reinigen. Met één druk op de knop ervaart u een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Daarbij biedt Geberit AquaClean u een optimaal gebruiksgemak; u bedient uw douche WC via een eenvoudig en overzichtelijk bedieningspaneel. Een aantal modellen zijn zelfs voorzien van een intuïtieve afstandsbediening, waarmee u uw persoonlijke verwenprogramma op elk moment kunt inschakelen.

Douche WC modellen

Geberit AquaClean biedt u verschillende douche WC modellen om uit te kiezen. Elk model is voorzien van haar eigen verwenfuncties. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen allemaal individueel worden ingesteld. Zo kunt u uw douche WC geheel naar uw persoonlijke voorkeuren aanpassen en van nog meer comfort en hygiëne genieten.

Installatie van een douche WC

Voor de installatie van een Geberit AquaClean douche WC zijn alleen maar een waterleiding en elektra aansluiting nodig. En deze zijn standaard al in elke toiletruimte en badkamer aanwezig. Uw normale toilet is zeer snel en gemakkelijk om te bouwen tot een waar wellness toilet. De aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer en de bevestiging voor montage aan de wand worden netjes en onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd. Van der Werff kan uw huidige toilet al binnen één dag vervangen! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een ‘conventionele’ toiletrenovatie.

Service en onderhoud

Een Geberit AquaClean douche WC is bijzonder eenvoudig te reinigen. Ook het onderhoud is zeer beperkt en kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Mocht u desondanks ooit problemen ervaren met uw douche WC, dan staan de specialisten van Van der Werff altijd voor u klaar.

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden van een douche WC!

Wilt u graag meer weten met betrekking tot de verschillende modellen of de voordelen van een  Geberit AquaClean douche WC? Neemt u dan contact op met Van der Werff in Tuitjenhorn. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl