Toiletzittingen

Toiletzittingen

Als dé sanitair specialist van Noord-Holland biedt Van der Werff u volop mogelijkheden op het gebied van een nieuwe toiletzitting.

Pressalit toiletzittingen

Van der Werff werkt uitsluitend met het kwaliteitsmerk Pressalit. Pressalit ontwerpt, ontwikkelt en produceert al ruim 60 jaar toiletzittingen voor alle soorten toiletten en badkamers. Pressalit heeft toiletzittingen ontworpen voor vele bekende sanitair merken, waaronder Sphinx, Laufen, Duravit, Keramag en Villeroy & Boch. Het merk is voortdurend bezig met het zoeken naar de nieuwste trends en perfectioneert deze tot in de kleinste details. Kiest u voor een Pressalit toiletzitting, dan bent u verzekerd van origineel Deens design en een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden niet voor niets 10 jaar garantie op uw Pressalit toiletzitting!

Voor elk toilet de juiste zitting

Een toiletzitting moet niet alleen aansluiten bij de rest van uw badkamerdecor, maar ook netjes passen op uw toilet en een optimaal comfort bieden. Daarnaast is het wel zo prettig als uw toiletzitting de komende jaren mee kan. Daarom legt Pressalit de focus op het ontwerp van een stijlvol design dat esthetiek, comfort en functionaliteit combineert. Het merk biedt een uitgebreid assortiment toiletzittingen die passen op tal van populaire closetmodellen. Op die manier kunt u uw huidige toiletruimte eenvoudig upgraden met een mooie nieuwe toiletzitting. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een toiletzitting voor een badkamerrenovatie of een compleet nieuwe badkamer.

De voordelen van soft close toiletzittingen

Wanneer onze klanten ons om advies vragen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe toiletzitting, dan adviseren wij altijd om te kiezen voor een model met soft close functie. Dit zorgt ervoor dat de toiletbril en toiletklep langzaam op het toiletcloset neerdalen. U heeft dan dus geen last meer van luide knallen wanneer uw kind (of uw partner of huisgenoot) de toiletzitting weer eens laat vallen. En dat zorgt voor een kalme luxe in uw dagelijks leven. Zodra u eenmaal een soft close toiletzitting heeft uitgeprobeerd, wilt u nooit meer zonder!

Ja, ik wil meer weten over toiletzittingen!

Weten welke toiletzitting het beste bij u past? Bekijk het Pressalit assortiment online voor een impressie van de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom om te bekijken welke toiletzitting het beste bij u past!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl