Verwarming

Verwarming

Dankzij de vele ontwikkelingen in de afgelopen decennia is het tegenwoordig mogelijk om uw woning of bedrijfspand op verschillende manieren te verwarmen. Het is uiteraard wel van belang dat de warmtevoorziening wordt afgestemd op de ruimtes en de manier waarop deze gebruikt worden. Als verwarmingsspecialist van Noord-Holland informeert Van der Werff u graag over de mogelijkheden. 

CV-ketels en radiatoren

De meeste woningen worden nog steeds verwarmd middels een CV-ketel en de bijbehorende radiatoren. Echter kunnen we beide elementen niet over één kam scheren. Moderne HR-ketels werken namelijk vele malen zuiniger en efficiënter dan de oude VR-ketels van pakweg 20 jaar geleden. Als u nog een oude CV-ketel heeft, dan kunt u met een nieuw exemplaar flink besparen op uw maandelijkse energiekosten. Ook op het gebied van radiatoren heeft u tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Zo kunt u die saaie, standaard radiatoren die u het liefst achter uw meubels en gordijnen zou verstoppen, laten vervangen door stijlvolle design radiatoren.

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want vloerverwarming maakt het mogelijk om uw woning op een aangename en gelijkmatige manier te verwarmen en tegelijkertijd een mooie besparing op uw energiekosten te realiseren. Mocht u alleen in een bepaalde ruimte behoefte hebben aan vloerverwarming, zoals bijvoorbeeld in de badkamer, dan kunt u kiezen voor elektrische vloerverwarming.

Duurzame oplossingen

Duurzame methodes op het gebied van warmtevoorziening worden steeds belangrijker. Niet alleen met het oog op de almaar stijgende tarieven voor stroom en gas, maar ook vanwege het feit dat fossiele brandstoffen nu eenmaal niet onuitputtelijk zijn. Een duurzaam alternatief voor een conventionele CV-ketel en radiatoren is een pelletkachel. U zou er ook voor kunnen kiezen om een warmtepomp aan te schaffen.

Ja, ik wil meer weten over verwarming!

Om van een optimaal rendement en een hoog comfort te kunnen profiteren, is een specifiek verwarmingsplan op maat geen overbodige luxe. Wij doen niet alleen verwarmingsinstallaties in Tuitjenhorn, maar ook in omliggende plaatsen zoals Schagen en Warmenhuizen. Neem gerust contact op met Van der Werff; wij adviseren u graag over welke oplossingen het best geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie. Uiteraard kunnen wij ook de levering en installatie van uw verwarmingssysteem verzorgen. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl