Boilers

Boilers

Moet u ook altijd zo lang wachten voordat er eindelijk warm water uit de keukenkraan komt? U bent de enige niet. Er zijn veel huishoudens die last hebben van dit probleem, dat meestal veroorzaakt wordt doordat het water vanaf de CV-ketel een lange afstand moest afleggen voordat het eenmaal in de keuken is. Nog afgezien van het feit dat het gewoon vervelend is om te moeten wachten, is het ook nog eens zonde van al dat schone water dat ongebruikt door het afvoerputje stroomt. Van der Werff heeft voor u de ideale oplossing!

Waarom een keukenboiler?

Door een aparte keukenboiler in uw keuken te plaatsen, zorgt u ervoor dat u in de keuken altijd onmiddellijk over warm water beschikt. Een keukenboiler werkt namelijk volledig zelfstandig en onafhankelijk van uw CV-ketel. Een keukenboiler verhoogd niet alleen uw wooncomfort, het helpt ook om water te besparen. Maar er zit nog een voordeel aan de installatie van een keukenboiler; uw CV-ketel (die u gewoon blijft gebruiken voor het verwarmen van uw woning en de warm water voorziening in de badkamer) hoeft minder vaak en minder hard te stoken, waardoor uw maandelijkse water- en energiekosten omlaag gaan. Die besparing kan oplopen tot wel €175 per jaar! En een lagere belasting van uw CV-ketel kan er tevens voor zorgen dat het apparaat langer meegaat.

 

Welke boiler is geschikt voor mij?

Van der Werff werkt voornamelijk met elektroboilers van Itho Daalderop.‚Äč Dit merk levert verschillende types elektroboilers, waaronder mono-boilers, mono plus-boilers, mono3-boilers en duo-boilers. U kunt ook overwegen om een smartboiler aan te schaffen. Dit zijn de nieuwste generatie elektroboilers met zelflerend vermogen. Dat wil zeggen dat de boiler op basis van uw gebruikspatronen leert om op de juiste momenten op te warmen, waardoor er minder energie verloren gaat. Daardoor kunt u tot wel 10% meer besparen dan met een conventionele elektroboiler.

Het juiste type elektroboiler is echter afhankelijk van uw situatie; er zitten namelijk grote verschillen in het vermogen en energieverbruik. Van der Werff kan u uiteraard adviseren over welke boiler het best geschikt is voor uw specifieke situatie.

Ja, ik wil meer weten over boilers!

Neem gerust contact op met Van der Werff voor meer informatie over boilers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Als verwarmingsspecialist van Tuitjenhorn en omstreken zijn wij u graag van dienst!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl