Ketelvervanging

Ketelvervanging

Het spreekt voor zich dat u altijd voorzien wilt blijven van een aangenaam binnenklimaat en warmwater voorziening. Maar een CV-ketel gaat nu eenmaal niet een heel leven lang mee. Gelukkig kunt u ook voor ketelvervanging terecht bij Van der Werff. Wij doen niet alleen ketelvervangingen in Tuitjenhorn, maar ook in omliggende plaatsen in Noord-Holland zoals Schagen.‚Äč

CV-ketel vervangen

Als u eigenlijk nooit problemen heeft met uw CV-ketel, dan vergeet u misschien dat hij het op een gegeven moment zal begeven. Afhankelijk van hoe goed het apparaat onderhouden is, zal hij na een jaar of 15 toch echt vervangen moeten worden. Als de prestaties van uw huidige CV-ketel te wensen overlaten en u veel geld kwijt bent aan reparatiekosten, bent u wellicht voordeliger uit om eerder tot aankoop van een nieuw exemplaar over te gaan. Ook voor de veiligheid is tijdige ketelvervanging van essentieel belang.

Natuurlijk, een nieuwe CV-ketel vergt een investering. Dat gezegd heeft de techniek natuurlijk niet stil gestaan; u kunt voor een vergelijkbaar bedrag een moderne, veel zuinigere ketel aanschaffen waarmee u veel minder energie verbruikt dan met uw oude ketel. Dat betekent niet alleen een hoger comfort, maar ook een lagere energierekening. U kunt met ketelvervanging dus lekker gaan besparen!

Advies op maat

U kunt gebruik maken van onze ketelwijzer om te bepalen welke CV-ketel het beste bij u past. Heeft u toch liever persoonlijk contact, dan kan dat natuurlijk ook. Als verwarmingsspecialist van Noord-Holland helpt Van der Werff u graag met een deskundig advies op maat. We kunnen u laten zien welke CV-ketels het beste geschikt zijn voor uw specifieke situatie en voor u in kaart brengen wat de besparingsmogelijkheden zijn. Want zeg nu zelf, u zit er toch ook liever warm en comfortabel bij, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het moment dat uw oude ketel het begeeft?

Ja, ik wil meer weten over ketelvervanging!

Tijdige ketelvervanging is belangrijk om verzekerd te blijven van een comfortabel binnenklimaat en uw energiekosten tot een minimum te beperken. Neem gerust contact op met Van der Werff voor meer informatie. We komen overigens ook graag bij u langs om de staat van uw huidige ketel te evalueren.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl