Radiatoren

De CV-ketels die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, functioneren vele malen efficiënter en zuiniger dan de modellen van pakweg 20 jaar geleden. Maar de ontwikkelingen op het gebied van radiatoren, die van essentieel belang voor de warmteoverdracht in uw woning of bedrijfsruimte, hebben ook niet stil gestaan.

Design radiatoren

De meeste woningen en bedrijfspanden zijn voorzien van standaard radiatoren. Hoewel deze wel functioneel zijn, laat de stijl en uitstraling vaak veel te wensen over. Maar daar is iets aan te doen! Van der Werff heeft namelijk design radiatoren die perfect in uw interieur passen.

Lees meer over design radiatoren

Waterzijdig inregelen

Merkt u dat uw radiatoren er erg lang over doen om op te warmen? Warmen ze slechts gedeeltelijk op? Of heeft u een radiator die, vergeleken met de andere radiatoren in huis, juist veel te heet wordt? Dan is het zeker aan te raden om uw radiatoren waterzijdig in te laten regelen. 

Lees meer over waterzijdig inregelen

Jaga Low-H2O verkozen tot zuinigste radiator

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzamer exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur.

Bespaar tot 10% op uw energiefactuur met de Henrad Premium ECO radiator!

Van der Werff laat u graag kennismaken met de Henrad Premium ECO radiator. Deze innovatieve radiator is ontwikkeld op basis van een uniek concept, waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt. Deze heeft daardoor een hogere temperatuur, wat zorgt voor meer stralingswarmte en dus een hoger comfort. Omdat de stralingstemperatuur van de achterste plaat een stuk lager ligt, gaat er minder warmte verloren via de wanden. U profiteert daardoor ook van een verwarmingsinstallatie die efficiënter functioneert, wat bijgevolg een lagere energierekening oplevert.

De voordelen van een Henrad Premium ECO radiator:

  • Tot 50% hogere stralingswarmte 
  • Tot 53% hogere gemiddelde oppervlaktetemperatuur in de voorste plaat 
  • Tot 23% snellere opwarming 
  • Minder energieverlies
  • Een lagere energierekening
  • Behoud van comfortgevoel bij lagere-temperatuursystemen
  • Extra besparing door vooringesteld thermostatisch ventiel 
  • Geschikt voor hernieuwbare energie
  • Ecologisch verantwoorde verwarming
  • Links en rechts monteerbaar ventiel

Ja, ik wil meer weten over radiatoren!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van radiatoren? Neemt u dan contact op met Van der Werff. Als de verwarmingsspecialist van Noord-Holland laten wij u graag zien wat u kunt besparen met een nieuwe radiator. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe radiator verzorgen. 

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl