Neem contact met ons op
0226 395 878

Diensten

Sanitair

Als erkende installateur is van der Werff te Tuitjenhorn specialist in het realiseren van uw droom badkamer en/of toilet..Hierbij kunt u denken aan het compleet of gedeeltelijk renoveren van uw badkamer en/of toilet. Showroom In onze showroom hebben wij een 3-tal... Lees verder.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak... Lees verder.

Duurzaamheid

Techniek voor onze toekomst De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw... Lees verder.

Loodgieterswerk

Van der Werff is specialist op het gebied van aanleg van gas- en waterleidingen. Moet er bv. een extra radiator worden aangesloten of moet er een extra kraan worden afgesloten? Geen probleem voor de vakmannen van Van der Werff!   Lees verder.

Dak- en zinkwerk

Installatiebedrijf Van der Werff heeft jarenlange ervaring met daken van zink, lood en koper in allerlei vormen zoals roevendaken, felsdaken en platte daken op dakkapellen. Uiteraard maken wij ook koperen en zinken goten in iedere gewenste maat. Wij beschikken over een eigen zinkzetmachine. Op... Lees verder.

Klimaatbeheersing

Van der Werff te Tuitjenhorn is gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Binnen uw woning maar ook in bedrijfspanden, kantoren en winkels. Denk hierbij aan ventilatie, CO2 gestuurde ventilatie of WTW units (warmteterugwin installaties) Daarnaast is van der Werff gespecialseerd... Lees verder.

Service & onderhoud

Service en Onderhoudsmogelijkheden Van der Werff biedt verschillende mogelijkheden voor thuis of bedrijf: Periodieke controle noodverlichting Dakinspectie Badkamerinspectie Cv onderhoud en storingen via ESNW   Cv ketel onderhoud of service abonnement nodig? Het... Lees verder.

Woongemak

Thuiscomfort Huis demonstratie Lees verder.

24-uurs service

Heeft u een CV storing? Storingen aan cv ketels worden opgelost door onze servicepartner Energie Service Noord West. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden en oplossingen van storingen aan cv ketels en is 24-uur per dag bereikbaar. Energie Service Noord West:... Lees verder.

Vastgoed onderhoud

Voor een grote Duitse supermarktketen verzorgen wij het dagelijkse onderhoud. Dit gebeurt in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland in samenwerking met het technische hart van deze keten. Daarnaast zijn we voor deze keten regelmatig betrokken bij nieuwbouwprojecten. Ook voor diverse... Lees verder.

Copyright Van der Werff - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl - Privacy statement