Douchewanden

Uw badkamer is een plek om te ontspannen en uzelf op te frissen. De meeste badkamers zijn voorzien van bijvoorbeeld een inloopdouche met of zonder douchedeur, een douchescherm, of een douche/bad combinatie. De uitvoering kan uiteenlopen van een inbouw/opbouw douchebak met geïntegreerde douchegoot tot complete douchecabine. Op het gebied van douchewanden heeft u tegenwoordig heel veel mogelijkheden. Van der Werff vertelt u hier graag meer over.

Bad- en douchewanden

Er zijn verschillende soorten inloopdouchewanden voor de douche verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit een vrijstaande douchewand, douchewanden voor in de hoek of een glazen douchewand. Douchewanden op maat laten maken behoort ook tot de mogelijkheden – zowel voor gesloten douchecabines als voor vrijstaande douchewanden.

Mocht u een combinatie hebben van douche en bad, dan kunt u het beste kiezen voor een badscherm. Deze wordt geplaatst op de rand van uw bad, waardoor u geen last hebt van water in uw badkamer als u gebruik maakt van de douche. Deze badschermen zijn in enkele, tweedelige of driedelige uitvoering leverbaar.

Voor het leveren en installeren van douchewanden en douchecabines werkt Van der Werff samen met Van Rijn, HSK en Novellini. Met deze merken bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit!

Ja, ik wil meer weten over douchewanden!

Van der Werff is specialist in het realiseren van badkamer en heeft voor elke douche een oplossing! Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen of u door onze sanitair specialisten te laten adviseren. Uiteraard kunnen wij ook een gedeeltelijke of complete badkamerrenovatie voor u uitvoeren.  

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl