Whirlpool baden

Whirlpool baden

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen whirlpool bad? Als specialist op het gebied van wellness vertelt Van der Werff u graag meer over de mogelijkheden van Sealskin whirlpool baden.

Voor iedereen het juiste whirlpool bad 

Whirlpool baden zijn tegenwoordig in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het bad, de keuze van de jets, de positionering en ook zeker de combinatie van verschillende jets, creëren samen een unieke beleving. Welke beleving het best bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Van der Werff is officieel dealer van Sealskin whirlpool baden, welke zijn onderverdeeld in drie verschillende belevingen: Relax, Refresh en Revive.

RELAX
De Relax whirlpool baden van Sealskin zijn uitgerust met bodemjets, waarbij u zelf de luchttoevoer kunt aanpassen om het bubbeleffect te controleren. Met een Relax whirlpool bad geniet u van een ultieme wellness ervaring. Het met zuurstof verrijkte badwater stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat u zowel geestelijk als lichamelijk kunt ontspannen. Een aanrader voor iedereen met een druk en hectisch leven.

REFRESH
De Refresh whirlpool baden zijn voorzien van jets in het ruggedeelte. Deze jets creëren smalle maar krachtige pulserende waterstromen welke het gevoel van een stevige handmassage benaderen. Zo geniet u elke keer weer van een verfrissende wellness beleving. Ideaal voor mensen die regelmatig of intensief sporten, maar ook zeker voor mensen die last hebben van rugklachten. 

REVIVE
De Revive whirlpool baden combineren de ontspannende werking van de Relax whirlpool systemen met de verfrissende massage functies van de Refresh systemen. Elk Revive whirlpool bad is uitgerust met zowel zij- en rugjets in de wand als airjets in de bodem, waarmee het gevoel van een krachtige, intense massage wordt gecreëerd. Terwijl u lekker onderuit gezakt aan het genieten bent, worden diverse spiergroepen aangepakt. U komt als herboren uw whirlpool bad uit – al zou u er het liefst de hele dag in blijven zitten!

Ja, ik wil meer weten over whirlpool baden!

Overweegt u de aanschaf van een whirlpool bad? Kom dan langs bij de showroom van Van der Werff en bekijk samen met ons welke mogelijkheden u allemaal heeft. Uiteraard kunnen wij ook de levering en installatie van uw nieuwe whirlpool bad verzorgen. Heeft u geen ruimte voor een whirlpool bad? Dan kunt u altijd nog de installatie van een Sunshower overwegen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl