Evohome

Evohome

De meeste conventionele kamerthermostaten doen wat ze moeten doen. Dat wil echter niet zeggen dat er geen ruimte is voor verbetering. Heeft u behoefte aan meer comfort, meer controle over de verwarming in huis en meer besparingsmogelijkheden? Dan is het zeker het overwegen waard om u te oriënteren op wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Van der Werff laat u graag kennismaken met Evohome. 

Over Evohome

Evohome is een gebruiksvriendelijk systeem van het merk Honeywell, ontworpen om een optimale controle over uw verwarmingssysteem te faciliteren – altijd en overal! Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u heel gemakkelijk de gewenste temperatuur in elke kamer van het huis instellen. Het is echter ook mogelijk om de verwarming te bedienen via de Evohome app op uw smartphone of tablet. U kunt een verwarmingsschema opstellen dat perfect is afgestemd op uw manier van leven. Ook kunt u uw woning in zones onderverdelen, welke u op overzichtelijke wijze kunt beheren. Het maakt overigens niet uit of u gebruik maakt van vloerverwarming of een CV-ketel met bijbehorende radiatoren; Evohome kan worden aangesloten op vrijwel elk verwarmingssysteem. En omdat het een draadloos systeem is, is het bijzonder snel en gemakkelijk te installeren, zonder sloopwerk. 

Besparingsmogelijkheden Evohome

Evohome maakt het mogelijk om uw huis te verwarmen waar en wanneer daar behoefte aan is, ongeacht of u thuis bent of niet. U kunt de verwarming dus ook uitschakelen op tijden en plekken waar het niét nodig is. Op die manier kunt u elk jaar profiteren van een flinke besparing op uw energiekosten! En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

 

Ja, ik wil meer weten over Evohome!

Bent u benieuwd of Evohome iets voor u is? Download de Evohome brochure of neem contact op met Van der Werff voor meer informatie over de mogelijkheden. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl