Pelletkachels

Pelletkachels

Bij Van der Werff weten we dat u als woningeigenaar uw energiekosten zo laag mogelijk wilt houden. De gasprijzen staan constant onder druk, en zullen eerder stijgen dan dalen. Staat u open voor duurzame alternatieven om minder afhankelijk te zijn van gas? Dan hebben wij voor u de ideale oplossing: de pelletkachels van Thermorossi behoren tot de meest efficiënte manieren om uw energierekening te verlagen én op een duurzame manier uw woning te verwarmen.

Over pelletkachels

Pelletkachels zijn moderne houtkachels. Deze kachels kennen een hoog rendement en zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Vaak worden deze kachels geplaatst in de woonkamer, maar ze kunnen vanzelfsprekend ook in een andere intensief gebruikte ruimte worden geïnstalleerd. Als brandstof wordt gebruik gemaakt van zogeheten houtpellets. Dit zijn geperste, cilindervormige brokjes hout, veelal gemaakt van resthout en snoeihout. Een ecologische verantwoorde brandstof dus. Waar u bij een CV-ketel de gewenste temperatuur instelt via de kamerthermostaat, kunt u dit bij een pelletkachel op het apparaat zelf doen. Het intelligente toevoersysteem weet hoeveel houtpellets er voor nodig zijn om de gewenste temperatuur te bereiken en voert geheel automatisch de benodigde hoeveelheid houtpellets aan. Het enige dat u hoeft te doen, is af en toe de houtpellets bijvullen. 

Besparingsmogelijkheden pelletkachel

Pelletkachels hebben een zeer hoog rendement. Dat wil zeggen dat ze bijna alle energie die ze verbruiken omzetten in warmte. Afhankelijk van het type pelletkachel kan dit rendement variëren van 70% tot meer dan 90%. U mag er dus vanuit gaan dat u met een pelletkachel flink kunt besparen op uw energieverbruik! 

Ja, ik wil meer weten over pelletkachels!

Van der Werff levert verschillende soorten pelletkachels. Welk type voor uw situatie het meest geschikt is, hangt af van de grootte van de te verwarmen ruimte en uw huidige verbruik. Wilt u meer weten over de besparingsmogelijkheden en de voordelen van pelletkachels, neemt u dan gerust contact met ons op! Uiteraard kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van uw pelletkachel verzorgen.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl