Design radiatoren

Design radiatoren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van design radiatoren, dan bent u bij Van der Werff aan het juiste adres. Er zijn tegenwoordig schitterende design radiatoren verkrijgbaar, in een breed scala aan modellen en kleuren. Zo kunt u een design radiator kiezen die perfect in uw interieur past!

Design radiatoren voor elke ruimte

In de badkamer staat comfort voorop. Niemand staat immers voor de lol in een koude badkamer. Onze badkamerradiatoren garanderen een optimale warmteafgifte, waardoor u altijd geniet van een behaaglijke warmte. Zo betaalt u geen cent te veel aan energie en geniet u het hele jaar door van een aangename temperatuur in de badkamer. Echter bieden wij ook voor andere ruimtes van het huis stijlvolle design radiatoren, leverbaar in diverse stijlen en kleuren. 

Vasco design radiatoren

Bij Van der Werff werken we uitsluitend met Vasco designradiatoren, zodat u altijd verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. Vasco ontwerpt zowel verticale als horizontale badkamerradiatoren. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de stijl van uw interieur kunt u kiezen voor een strakke lijnvoering of een speelse afwerking. Kies voor een designradiator met laddervorm of een handdoekradiator met beugels, zodat u ook uw handdoeken netjes kan ophangen. Bovendien kunt u uw Vasco design radiator qua kleur perfect afstemmen op de rest van uw interieur!

Aluminium design radiatoren

Behalve stalen decorradiatoren levert Vasco ook aluminium radiatoren. De voordelen van aluminium radiatoren zijn legio. Om te beginnen is aluminium een duurzame keuze; het wordt gewonnen uit bauxiet, een natuurlijke grondstof die altijd opnieuw hergebruikt kan worden met behoud van al zijn kwaliteiten en eigenschappen. Daarnaast is aluminium licht en dus makkelijk te installeren. Het is stevig en flexibel materiaal dat borg staat voor een profielvaste structuur en een onbeperkte vormvrijheid.

Kijk voor een impressie van de mogelijkheden op de Vasco website.

Ja, ik wil meer weten over design radiatoren!

Van der Werff doet meer dan alleen deskundig advies geven met betrekking tot design radiatoren. Wij kunnen de gewenste radiatoren ook leveren en deze op vakkundige wijze voor u installeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Op afspraak
© Van der Werff 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl